top of page
regata.jpg

SERVEIS NÀUTICS

Passió pel mar

El Club Nàutic de Sant Pol de Mar disposa d’un espai de platja de 1.200m2 protegit per l’espigó, que serveix com a varada d’embarcacions de vela i motor lleugeres.


L’embarcació estrella del nàutic és el patí català, una embarcació típica del Maresme ideal pels vents suaus de la zona. El patí català no té orsa pel que és idoni per una sortida des de la sorra de la platja.

Marineria

Marineria

El Club disposa de serveis de marineria i manteniment per embarcacions de vela i motor lleugeres (embarcacions de fibra d’una eslora màxima de 5,5m).


Les barques són arrossegades per un tractor per a portar-les a l’aigua i , porteriorment, tornar-les a la zona de varada.

Porta la teva embarcació

Tens una embarcació i t'agradaría portar-la a Sant Pol de Mar?

T'expliquem com fer-te soci del CNSPM i portar la teva embarcació al Club!

Activitats nàutiques

Activitats náutiques
PROMOCiÓ NÀUTICA I VELA LLEUGERA

Els socis del Club Nàutic gaudeixen del seu temps lliure vora el mar. El Club actúa com a catalitzador dels interessos dels socis i dinamitzador de les seves iniciatives i propostes, amb la organització de tota meva d'activitats nàutiques, adreçades a tots els grups d'edat. D'altra banda, el Club promou la pràctica de la vela lleugera amb nombroses regates, professional i amateur

Properes activitats

Escola de vela

Escola de vela
APRENENTATJE i DIVERSIÓ

Des de la seva fundació el 1962, el Club Nàutic Sant Pol de Mar s'ha esforçat per promoure la pràctica de la vela lleugera, inicialment amb classes de de patí a vela, vaurien i optimist pels més joves. 

 

Durant més de 50 anys, el Club Nàutic de Sant Pol de Mar ha dut a terme cursos d’iniciació a la vela. Amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Vila, ha introduït a centenars de joves navegants en els coneixements teòrics i pràctics d’aquest esport, ademés del respecte pel medi marí i la conservació de l'entorn.

logotip escola de vela de sant pol de mar

Any rere any, la nostra escola ha rebut el reconeixement de la Federació Catalana de Vela, amb la seva màxima distinció -la “Vela d’Or”- per la dedicació i esforços abocats en aquesta tasca.

 

A día d'avui, l'Escola de Vela de Sant Pol de Mar s'ha consolidat amb una oferta variada i flexible, adreçada a totes les edats, nivells i graus de disponibilitat. 

 

Consulta la nostra oferta i, si no trobes el que vols, recorda que la nostra escola s'adapta als interessos i necessitats de cada alumne, per gaudir al màxim de la experiència nàutica.

Fes-te soci del Club

Encara tens dubtes? Fes-nos arribar la teva consulta.

Tria una opció

Lloguer de  material

Lloguer
NEVEGA AL TEU AIRE

No cal tenir una embarcació per poder gaudir del mar.

L'Escola de Vela de Sant Pol de Mar, ubicada a la platja del Nàutic, també gestiona el lloguer d'equipament i material nàutic per gaudir de les costes de Sant Pol al teu aire.

Informa't aquífes una reserva, per confirmar  la disponibilitat.

logotip escola de vela de sant pol de mar

Si vols llogar material

contacta directament

amb l'Escola de Vela Sant Pol.

bottom of page