top of page

Ús responsable de l'aigüa.

Compromís del CNSPM per estalviar aigüa i evitar-ne el malbaratament.


L'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha implementat mesures d'estalvi d'aigüa. Nosaltres, com a entitat Santpolenca, hem de donar exemple fent un bon ús d'aquest recurs. Des del CNSPM fem una crida a tots els socis (i no socis) a fer un ús responsable de l'aigüa, evitant el seu malbaratament en un moment tant necessari com aquest. Per tant, us demanem un esforç per no malgastar-la i utilitzar-la de la forma més eficient possible.


Per tal de reduïr el malbaratament i evitar haver de prendre mesures més radicals, a partir d’avui s’aplicaràn les següents recomanacions i restriccions:

  • Es prohibeix el rec de la pista de beach-tennis o altres espais de sorra. Com alternativa, podeu remou-re la sorra o fer ús de calçat.

  • Es prohibeix l'us de l'aigüa per jocs, com per exemple globus d'aigua.

  • Es recomana netejar les barques amb galleda i esponja, en comptes de fer-ho per pressió d’aigua.

  • Es recomana tenir la mànega el mínim de temps oberta. Si us plau, demaneu ajuda per obrir/tancar el fluxe de l'aigüa i evitar desperdiciar-la.

  • Es prega fer un ús responsable de la dutxa exterior, així com les dutxes dels vestuaris.

Agrïm la vostra comprensió i us preguem un esforç pel compliment d'aquestes mesures. Recordem que el medi ambient és un problema de tots, i les petites accions a nivell particular fan la diferència. Esperem poder seguir treballant junts per a ser un club milllor i més sostenible, sense haver de renunciar a instal·lacions ni serveis.


Estalviar aigua i reduir la nostra petjada hídrica és imprescindible per evitar situacions pitjors a les d'avui. Contem amb vosaltres!

Comments


bottom of page