top of page

Restriccions d'aigüa

Mesures obligatòries al CNSPM,

donat l'actual estat d'emergència 1 per sequera.


El passat dia 1 de febrer la Generalitat de Catalunya va emetre el decret d'emergència per sequera. Malhauradament, la Generalitat de Catalunya i la Agència Catalana de l'Aigua confirmen que el nostre municipi, Sant Pol de Mar, es troba en estat d'emergència 1 per sequera. Com a conseqüència d'aquest decret, el nostre Club -com molts altres clubs i entitats esportives- haurà d'aplicar serioses restriccions d’aigua.


Tenint en compte el nou decret, així com les indicacions que ens han fet arribar des de l'Ajuntament de Sant Pol i des de Ports de la Generalitat, us fem un petit resum de les principals mesures que es posaràn en pràctica al CNSPM.


  • Les dutxes a totes les instal·lacions romandràn tancades fins a nou avís.


  • Queda totalment prohibida la neteja de les embarcacions professionals i esportives a raig o a pressió amb aigua dolça.


  • En cap cas no es pot regar, tret que es pugui demostrar que es duu a terme amb aigua regenerada o freàtica.

Descarregar mesures ACA
.pdf
Descargar PDF • 201KB



 Un cop més, agrïm la vostra comprensió i us preguem un esforç pel compliment d'aquestes mesures. Recordem que el medi ambient és un problema de tots, i les petites accions a nivell particular fan la diferència. Esperem poder seguir treballant junts per a ser un club milllor i més sostenible, sense haver de renunciar a instal·lacions ni serveis.


Estalviar aigua i reduir la nostra petjada hídrica és imprescindible per evitar situacions pitjors a les d'avui. Contem amb vosaltres!

bottom of page