top of page

El CNSPM acollirà la trobada de motos “Esbirrada 2023".

Actualizado: 6 sept 2023

Prop de 130 motos clàssiques es reuniràn al nostre Club el 16 de setembre.


El proper dissabte 16 de setembre Sant Pol de Mar acollirà la trobada anual de motocicletes clàssiques Montesa Impala, organitzada pel Círculo Impala Barcelona en col·laboració amb l’Ajuntament de la vila i el Club Nàutic. La trobada anual de “impalas” (Esbirrada 2023) espera reunir 130 motos, pilots i amics del patrimonio industrial català.


Repetint la gran experiencia de l’any 2021, ens complau informar que el nostre Club serà el punt de trobada dels motoristes que, després d’estacionar a les 14h. a la Plaça de La Punta, baixaràn al Club per dinar i celebrar el final de la ruta. A les 17h. tindrà lloc el concert benèfic de DESCARA2, que també colaboren en la recaptació de fons pel Centre NADÍS.


Durant la jornada hi haurà servei de bar fins a les 14h, però no hi haurà servei de cuina. Tots els socis del Club estan convidats al concert benèfic de “Descara2” (inici a les 17h) i DJ fins a les 21h.


Amb l'organització d’aquest esdeveniment volem seguir col·laborant amb l’Ajuntament de Sant Pol de Mar en la organització d’accions conjuntes i alhora donar visibilitat al nostre Club, promocionant aquest espai privilegiat vora el mar i molt a prop de Barcelona.


Agraïm la vostra col·laboració i comptem amb vosaltres per donar-los la benvinguda i acollir-los! Si sou a Sant Pol el cap de setmana, no us ho perdeu!


bottom of page